Handla böcker på ett nytt sätt online

Att man kan handla böcker på nätet är ingen större nyhet, det finns massor med ställen som säljer sina alster via nätet. Det finns både större och mindre online butiker som fokuserar på böcker. Numer så kan du handla böcker på ett nytt sätt online – Live Shopping. Vi förklara mer i denna artikel.

Live Shopping är som om du går in i en butik och tittar runt på olika böcker. Här så sker en livestream från butiken där du live kan handla de böcker som presenteras. Klicka dig vidare här så kommer du till Akademibokhandeln. Just för tillfället så kanske det inte är någon live shopping utan du får vänta tills nästa sändning. Eller så kan du titta på tidigare sändningar och se om det finns någon intressanta böcker att köpa.

Vi blir allt mer vana att handla via nätet och detta med live shopping online är något relativt nytt och håller på att byggas upp. Det blir allt fler aktörer på nätet som använder sig av detta. Det känns nytt och fräscht och det är alltid spännande med den utveckling som sker på nätet. Speciellt när det kommer till shopping. Det finns så klart fler än de som säljer böcker som ansluter sig och ger sina live sändningar.

Vi hoppas så klart att du hittar de böcker som intresserar dig.